Info Jättendal, Gnarp och Harmångers byafiber

Vi vet att många har frågor angående fibern och byggstart, det har vi i de ideella byafiberföreningarna också då vi saknar information från leverantören och entrepenörerna.

Vi hade blivit lovad information från dem denna vecka men vi har inte fått återkoppling idag. Vi är på dem så mycket vi kan och kommer delge information när vi får sådan. Men vi kände att ni måste veta status även fast vi inte kan ge er mer än så här för tillfället.

Då detta nu är Zitius affär får vi hänvisa era frågor dit. Vi har haft dialog med Zitius att de själva ska kunna kommunicera med er i Facebookgruppen. Detta så att vi slipper vara mellanhänder i kommunikationen.

Se kontaktuppgifter här http://zitius.se/kontakta-oss/ t.ex. info@zitius.com

Men oroa er inte för projektet, för det blir av. Något annat finns inte på karten. Låt oss nu vänta på det svar vi blivit lovad att få på leverantören. Vi meddelar er asap.