Back to All Events

Informationsmöte - Högen byafiber

 

Inbjudan till informationsmöte

Plats: Bergsjögården i Bergsjö (stora salen)

Datum och tid: den 11 januari 2015 kl 19.00-21.00.

Det börjar dra ihop sig till finalen av det gedigna arbetet, med att samla alla intresseanmälningar till fiberanslutning i Nordanstig.

Sista chansen för anmälan fram till och med den 11 januari 2015!

Ansökan till projektmedel skickas sedan in i slutet av januari. Högen byafiber ekonomisk förening, bjuder härmed in er alla som hittills anmält intresse i vårt delområde (men även de som ej hunnit anmält sig!) till ett informationsmöte. Denna kväll har du chansen att ställa frågor till föreningens styrelse och vi kommer att informera om nuläget i projektet. Projektledare Gudmund Wannberg deltar också denna kväll. För er som ej betalt in avgift ännu, ber vi er att snarast göra detta senast den 11 januari. Det går också betala pengar direkt till styrelsen under informationskvällen om du har möjlighet att komma. Givetvis hjälper vi även till att göra intresseanmälningar!

Varmt Välkomna!

/Styrelsen Högen byafiber ek.förening

P.S. Känner du någon som har intresse av fiberanslutning i vårt område, men ej fortfarande anmält sig? Sprid denna inbjudan och bjud in dem till detta möte och framförallt be dem snarast göra en anmälan.