Back to All Events

Nordanstig byafiber informerar på Midvinterglöd 13 dec

  • Midvinterglöd 17 Fröstengatan Jättendal, Gävleborgs län, 82076 Sweden (map)

Kom o träffa Nordanstig byafiber lördag den 13 december på Midvinterglöd!

Vi kan hjälpa dig att anmäla intresse för att få fiber till ditt hus och svara på dina frågor. Vi kommer ha ett egen plats utomhus på Midvinterglöds område. Vi är nu ca 1700 st som vill ta med Nordanstig och södra Njurunda in i framtiden genom att säkra vår infrastruktur. Är det någon som inte vill?!

Sveriges största byafiberprojekt hittills och med den senaste tekniken – så häftigt!

Nordanstig byfiber på plats hos Hexatronic för att se på den senaste fiberutrustningen vi kommer att skaffa i vårt framtida byafibernät. 

För att det ska vara möjligt – uppmanar jag er alla att vara med om detta fantastiska vi kan skapa tillsammans genom att anmäla ert intresse - antingen hos oss direkt via knappen nedan eller på plats lördag den 13 december på Midvinterglöd eller via hemsidan, maila eller ring någon i din byafiberförening

Det börjar bli bråttom att skicka in bidragsansökningar som är en del av finanieringen och det grundar sig på antalet intresse anmälningar. Så vi måste bli många flera... 13 december är ett väldigt viktigt datum för alla byafiberföreningar f

Så skynda att anmäl dig (ej bindande) om du inte redan har gjort det - Nordanstig kan bli bäst på Fiber!


 
midvinterglod_2014_nordanstig_byafiber.jpg

MIDVINTERGLÖD 2014 - 13 December i Jättendal 

Midvinterglöd infaller i december kring lucia och anordnas i Jättendal, Hälsingland. Midvinterglöds hjärta slår för att vara en unik mötesplats och gemensam plattform för alternativa och traditionella kulturer. En vinterfestival och magisk dag för alla åldrar, från alla världar. En tillställning där endast fantasin sätter gränser för vilken upplevelse du i hjärtat bär med dig hem. 

Tid: 14-19
Plats: Fröstengatan 17, 82076, Jättendal
Entré till Midvintertglöd: 80 kr vuxen, 20 kr barn 

 

Lokala filmaren Olle Wood och Fiberlots från Nordanstig byafiber har sammanställt glimtar från Midvinterglöd 2012 och 2013. Midvinterglöd är en alternativ jul-och vintertillställning som hålls i Jättendal hos Skulls & Bones Artwork. Midvinterglöd går av stapeln i december kring Lucia och inspirationen till Midvinterglöd hämtas från folktron och naturens krafter.